Info

 

Aankomst en Vertrek

In regel kan u op wisseldagen de woning betreden vanaf 15.00u. Bij vertrek dient de woning verlaten te worden ten laatste om 11.00u. Uitzonderingen zijn te bespreken met de verhuurder.


Bedlinnen
Bedlinnen zijn zelf mee te brengen.

 

Afmetingen bedden:
2-persoonsbed: matras 1.60mx2.00m
1-persoonsbed: matras 0.90mx2.00m


BBQ
Een bbq toestel is aanwezig alsook aanmaakblokjes en bakgerei.


Elektriciteit en water
Deze zitten bij in de huurprijs en er hoeven dus geen meterstanden opgenomen te worden.

 

Eindschoonmaak
Deze is zelf uit te voeren. Het nodige poetsgerief is aanwezig. Indien u huisdieren bijhad, gelieve de matten en stoffen oppervlakken grondig te stofzuigen zodat de volgende gast ook kan verblijven in een propere woning. Wanneer de woning niet proper wordt achtergelaten, zal 30 EURO in vermindering gebracht worden bij de terugbetaling van de waarborg. U kan ook optioneel de eindschoonmaak laten uitvoeren, dit bedraagt 30 euro (per woning).


Fietsen
Er zijn 2 fietsen aanwezig (mountainbike heren en citybike dames). Ze zijn volledig in orde (licht, reflectoren, ...) incl. fietsslot.

 

Gas (verwarming)

Het gasverbruik is inbegrepen in de huurprijs tijdens de periode van april tot september. Buiten deze periode dient het verbruik apart bijbetaald te worden en zal verrekend worden via de waarborg. Instructies over het gebruik van de verwarmingsinstallatie bevinden zich in de vakantiewoning.


Huisdieren
Huisdieren (max. 2, meer in overleg met de eigenaar) zijn toegelaten in onze vakantiewoning. Gelieve de dieren echter niet in de zetels of op de bedden te laten kruipen! De tuin voor het vakantiehuis is volledig omheind + toegangspoortje en heeft tevens een afsluitbaar tuinhuis. Er is één hondenbench (55cm x 65cm x 85cm) aanwezig in de vakantiewoning en is vrij te gebruiken.

 

 


Internet
Draadloos internet is aanwezig in beide vakantiehuizen en gratis ter beschikking van de huurder.

 

 


Kinderen
Kinderen zijn tevens welkom in onze vakantiewoning. Naast het huis ligt een klein beekje, de toegang hiertoe is afgesloten met een poortje. Er is een speelpleintje net naast het huis met tal van speeltuigen alsook een basketbalveldje. In het huis is een kinderbedje aanwezig voor de allerkleinsten.

 

 


Parking
Naast het huis (voor de speeltuin) bevindt zich een openbare parking. Deze mag vrij gebruikt worden door de huurder.

 

 

Roken

Roken is niet toegestaan in de woning !


Sleutel
De sleutel kan één week voor vertrek afgehaald worden te Geel of opgestuurd worden naar uw thuisadres (gelieve op voorhand melden). De sleutel terugbrengen dient ook ten laatste één week na verblijf te gebeuren.


Waarborg
De waarborg bedraagt steeds 100 EURO ongeacht de duur van het verblijf. Als alles in orde is, wordt deze terugbetaald de week na uw verblijf (na ontvangst van de sleutel, dit kan later zijn indien deze met de post terugkomt).

 

Annulatie

Vanaf twee maanden voor vertrek wordt de waarborg in vermindering gebracht bij de terugbetaling. Vanaf 14 dagen voor vertrek wordt dit 75% van de totale som.