Beoordelingen

 

Volgende mensen verbleven reeds in onze vakantiewoning, lees hier hun beoordeling.

 


Ilja De Ceulaer uit Vorst - Laakdal (28-08-2018)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De woning is gelegen naast een speeltuintje. Dit viel zeker in de smaak van ons zoontje. De tuin was ook goed omheind waardoor ons hondje (Jack Russell) even alleen in de tuin beneden kon rondlopen. In het dorpje zelf is er niet veel te beleven maar als je een paar kilometer verder rijdt, kom je in een groene heuvelige oase terecht waar het aangenaam wandelen is. We hebben zeker genoten.




Horemans - Steurs uit Schoten (18-08-2018)

Woning: 10 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10






Maria en Jef Bruyninckx uit Stabroek (01-08-2018)

Woning: 8 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Het huis was netjes evenals de keuken en het keukengerief . Ruime verzorgde badkamer . De woning is zeer rustig gelegen en heeft veel uitwijk mogelijkheden naar verschillende mooie dorpjes of stadjes zoals Gerolstein , Prüm en Blankenheim en Hillersheim . Voor fietsliefhebbers is het een aanrader . Gezien het heuvelachtig terrein hadden wij onze elektrische fietsen meegenomen . We waren tevens aangenaam verrast door het flesje bubbels en de snoepjes .




Familie Vanthienen Claes uit Geel (24-05-2018)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

Zeer aangenaam verblijf. Fijne woning die tiptop in orde is . Leuke attentie bij aankomst ; fles wijn , frisdrank en snoepjes . Wij voelden ons direct welkom en hebben genoten van ons weekend , hier je vakantie doorbrengen is een aanrader !!




Brulez-Willaert uit Ardooie (13-05-2018)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

Een woning waar niets ontbreekt, ook ideaal om met een grotere groep beide gedeelten te huren. De fles wijn, frisdrank en chocolaatjes bij aankomst zorgen voor een warm welkom.De sjoelbak zorgde 's avonds ook voor een aangenaam tijdverdrijf. Voor herhaling vatbaar!




Annick Segers uit Vosselaar (07-11-2017)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 10

Zeer aangenaam verblijf gehad. Prima woning en zeer proper. Alles wat je nodig hebt is voorzien. Ook leuk dat er al een fles wijn en frisdrank (en chocolaatjes) klaar stonden bij aankomst. Uitstekende Wifi. Fijn dat er TV Vlaanderen was. In dit seizoen is het vroeg donker en dan is een avondje tv wel leuk. Zeer rustige en mooie omgeving, ideaal om met de hond te wandelen. Zeker een aanrader !!!




Ann en Marc Van Utterbeeck uit Mechelen (07-10-2017)

Woning: 8 | Omgeving: 6 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Wij hadden een mooie aangename en vooral rustige vakantie. Het huisje was mooi en handig ingericht. Dank u wel voor het mooie verrassende welkoms cadeautje, zowel op de tafel als in de frigo. :) Jammer dat er in de buurt zelf weinig te zien is maar de molen is een aanrader om lekker te gaan eten. Vriendelijke warme groeten Ann en Marc




Helga uit Tessenderlo (29-08-2017)

Woning: 9 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Zalig om te genieten van de rust en stilte. Omgeving is zo mooi dat je van alles wil genieten. Dit is de 2de maal dat we er verbleven en zijn weer helemaal ontspannen terug huiswaarts gekeerd.




Peeters André uit Geel (12-06-2017)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

Gezellig huis met alles erop en eraan de speeltuin naast de deur bij aankomst stond er een goede fles wijn klaar het is zeker voor herhaling vatbaar wij komen nog terug bedankt Mark en Nicole André en Greet




claire verheyen uit olmen (01-06-2017)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

de huizen zijn prima in orde ,ook voor kindjes . ook fijn dat er frisdrank en koffie ter beschikking is. het was er leuk vertoeven.




christ'l uit boechout (06-01-2017)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 8

de verhuur van het huis is heel correct verlopen. wij hadden een fijne kerstweek in Lissendorf : snoepjes, frisdranken lagen ons op te wachten en de kerstversiering bracht ons in de juiste sfeer. we voelden ons welkom. het huis was kraaknet, heeft alle comfort én het is er aangenaam warm. dagelijks mooie wandelingen gemaakt en ook elke keer wild gezien in de bossen. we misten alleen ....sneeuw...maar ja, dié optie hadden we niet aangevinkt... beste verhuurders : hartelijk dank en nog veel succes met de woning




Familie Dillien - Sterckx uit Geel (16-11-2016)

Woning: 10 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 9

Heel mooie woning. Vooral het grote huis is heel modern en praktisch ingericht.Alles voorzien voor kinderen. Kinderbedjes.Het enige dat we niet vonden was een kinderstoel.Fijn dat de 2 huizen verbonden zijn door de veranda.Zeker voor herhaling vatbaar.




José en Dirk uit Eppegem(12-09-2016/24-09-2016) uit (24-09-2016)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Beste Nicole en Marc,reeds voor de 4 de maal zijn we te gast geweest in jullie huis. Zoals steeds was alles Tip Top in orde,bedankt voor de fles wijn alsook voor de snoepjes en de frisdranken. We hebben ook weer vele mooie zonnige dagen gehad.Tabor herkent toch ook steeds jullie huis en tuin.De WIFI die nu aanwezig is zekers een pluspunt!! We zeggen zoals steeds tot de volgende.... Groetjes, José en Dirk en Tabor




van herreweghen-van genechten uit grobbendonk (14-09-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 8

De woning was prima in orde. Wandelpaden in de directe omgeving. 's Morgens werden we wel vroeg gewekt door het doorgaand verkeer en de satteliet ontvangst was minder bij winderig weer, een klein minpuntje. De bakker in het dorp kan gemakkelijk de concurretie aangaan met bakkerij Ten Troon in Grobbendonk. We hebben genoten van ons verblijf en bedankt dat we nog een nachtje meer mochten blijven.




Marc en familie uit Vosselaar (21-08-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Voor de tweede keer op wandelvakantie in Lissendorf. De kinderen waren blij dat er nu WIFI is; en wij ook. Hiermee is het makkelijk om vooraf een wandeling en/of uitstap te plannen. Onze hond mocht ook op vakantie en heeft genoten van de grote wandelingen. Omgeving is mooi; rustig dorp; veel wandelpaden. Een week is zo om. Prima service. vriendelijk en behulpzaam.




benny en kristel uit geel (20-08-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 9

we hadden een fantastisch weekend. bij het toekomen voelden we ons dadelijk welkom. er stonden lekkere chocolaatjes klaar en drinken in de ijskast. in de keuken kwamen we niks tekort, alles was aanwezig. de wifi was zeker een pluspunt. de slaapkamers en badkamers waren kraaknet. buiten is er zelfs een bbq aanwezig en wie een ritje wil maken op de fiets, ook dat kan. een aanrader vinden wij de wandeling naar de molen. hier is een klein museum, een winkeltje waar allerlei zelfgemaakte produkten te koop worden aangeboden en je kan er ook lekker eten.




Calders uit Rotselaar (12-08-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 9

We hebben genoten van ons weekend. Er is niks wat we gemist hebben, alles was voorzien. Zelfs fleece dekentjes voor de gezelligheid. De keuken is ook zeer goed uitgerust met een heel ruime koelkast. Het huis is mooi gelegen met speelpleintje voor kinderen er vlak naast, zeker een pluspunt voor gezinnen met jonge kinderen. We hebben heerlijk geslapen, bedden zijn dus ook goedgekeurd. Alles is netjes en opgeruimd. Een aanrader niet ver van huis!!




Fam. Sterckx uit Geel (12-08-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Alles tip-top! Prachtig weekend achter de rug. Zalig rustige omgeving en mooi huis om te verblijven. Alle comfort aanwezig. Voor wie van rust houdt, graag wandelt in berg en bos, lekker eten weet te waarderen (bv. bij de oude watermolen) is dit een sterke aanrader! Bedankt Nicolleke en Marc!




Van Calster - Janssens uit Rillaar (08-08-2016)

Woning: 10 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

Het was een aangenaam verblijf. We voelden ons welkom, door de kleine attenties die ter beschikking waren. Alles was aanwezig dat we nodig hadden en hebben veel gehad aan de informatie over de omgeving die netjes in een map gebundeld was. Zeker een aanrader!!




familie haemers uit lauwe (02-08-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Wij hebben een aangenaam verblijf gehad. Bedankt voor de attentie bij aankomst.Alles is aanwezig in het huisje. Leuk dat er wifi is en dat je de vlaamse tv zenders kan nemen. Mooie omgeving om te wandelen en stadjes te gaan bezoeken.




mario uit westerlo (29-07-2016)

Woning: 8 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 10

Bij aankomst waren we aangenaam verrast, het was er heel proper en gezellig. Alles was aanwezig. We komen zeker nog eens terug. Groetjes van de hele bende.




De Greef - Van 't dack uit Herent (22-07-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

De woning voldoet aan alle verwachtingen. Het weer zat ons echt mee. En de omgeving is magnifiek. We apprecieerden het zeer om bij aankomst in de watten gelegd te worden met een drankje en een chocolaatje. We komen zeker nog terug !




Familie Bulcke-Provost uit Rekkem (22-07-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

We waren aangenaam verrast bij het zien van de vakantiewoning. Er is zeker ruimte genoeg voor een gezin met 3 kinderen. Voor onze kleinste zoon (1,5) was er, naast het bedje, een ververskussen en speeltjes. Bovenaan de trap is een hekje! De 2 oudste (6 en 9) ontdekten in de kast de vele strips, boeken en dvd's. Vooral de dvd's van de Kampioenen vielen in de smaak! Het speelpleintje naast het huis werd ook veel bezocht. Verder een goeie bakker om de hoek! Vanuit Lissendorf konden we vele kanten uit! Het Wildpark in Daun, De Maaren, Trier, ... of gewoon een wandeling in de omgeving. Voor elk wat wils dus zeker een aanrader!




Vermote Patrick uit Sint truiden (23-05-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

Als was zeer goed




Jan en Ann uit (27-04-2016)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 8

Leuke vakantiewoning, alles aanwezig voor een aangenaam verblijf. In het centrum van Lissendorf maar o zo rustig. Komen nog eens terug, er valt nog heel veel te wandelen.




Sterckx - Jacobs uit Geel (14-01-2016)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 7 | Prijs/kwaliteit: 9

Voor de tweede maal waren we bij jullie te gast. Super werk hebben jullie geleverd aan het nieuwe deel, het is er gezellig en comfortabel. We hadden een super aangename week in het mooie Eifel gebied. Dit vakantiehuis is een absolute aanrader voor iedereen




Familie Leysen Wynants uit Laakdal (31-12-2015)

Woning: 10 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

We voelden er ons direct thuis. Heel fijn huisje om een ontspannend weekend in te beleven. Netjes, comfortabel (twee badkamers, twee toiletten), alle voorzieningen aanwezig ... Ideale uitvalsbasis voor wandelingen. Het nabijgelegen bos is zeer de moeite. Op het vlak van natuur is het op wandelafstand gelegen natuurreservaat met een helling met oude jeneverbesstruiken een pareltje. Benieuwd wat er in het broedseizoen allemaal te beleven valt. Op enkele km van Lissendorf trouwens een dode Das zien liggen (verkeersslachtoffer). Verder heel wat Geelgorzen en Ringmussen, maar ook Goudvink, Appelvink, Glanskop, Kramsvogels, enz... Zie voor meer details hier: http://tinyurl.com/zn7fkzx




Jenny en Luc uit MOL (09-11-2015)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

Heel fijne vakantiewoning en goed ingericht. Bedankt voor de frisdrank. Mooie wandelingen gemaakt, je bent zo in de natuur (de Gentianen bloeiden nog). We zaten Vlak onder de trekroute van de honderden kraanvogels. In de ochtend lekkere broodjes bij de bakker gehaald. Onze hond heeft de bench goed kunnen gebruiken! We komen zeker terug!




Fons en Hilde Van Doninck uit geel (25-10-2015)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 10

Als eerste gasten in het groot vakantiehuis kregen we een extra welkom in de vorm van een lekkere fles wijn. Wat een leuke verrassing! Het huis is TIP TOP in orde. Alles is nieuw EN tot in de puntjes verzorgd. We beleefden met onze vrienden een heel gezellig weekend. Prachtige natuurwandelingen hebben we weer gedaan met zeer afwisselende biotopen en verrassende waarnemingen. Hier kom je van de stilte helemaal tot rust. Een goede bakker is vlakbij het huis EN in het hotel aan de overkant hebben we lekker gegeten. Wij gaan zeker nog graag terug.




José en Dirk uit (30-09-2015)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Nicole en Marc, Het deed ons weer deugd om nog is in jullie huis te vertoeven. Reeds voor de 3 maal en het voelt voor ons zoals thuiskomen,bedankt voor de frisdranken die zoals steeds in de ijskast stonden. Ook bedankt voor de lekkere chocolade snoepjes en de fles wijn. Tabor voelde zich ook weer thuis,we hadden geluk met het stralende zonnige weer zodat we toch een paar wandelingen hebben gedaan. Wij komen zekers nog terug naar jullie huis in Lissendorf,dat beloven we!! Groetjes, José en Dirk




pat en nathalie uit oostende (25-08-2015)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Het huisje was proper bij aankomst en ook de drank en versnaperingen waren aangenaam.De keuken is voorzien van al het nodige materiaal.De ruimtes waren ook ok. De omgeving biedt rust aan. Ook voor de kids werd er nagedacht , filmpjes, gezelschapsselen en het rustig speelpleintje naast het huisje is ook meegenomen.Onze uitstapjes vielen goed mee : eifelpark, zwembad in bittburg en de zeer leuke stadjes "Blankenheim" en "Badmunster eiffel". Dus we zijn heel tevreden over onze vakantie en zouden graag nog eens terugkeren.




Famlie Geuens uit Balen (09-01-2015)

Woning: 8 | Omgeving: 7 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 8

Is een zeer knus huisje,wij vonden het er zeer fijn en onze viervoeter ook. de douche op de boven verdieping is wel niet zo handig voor grootte mensen. Komen zeker nogeens terug. groetjes




Stuyck uit Geel (06-11-2014)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Prettige ontvangst door de snoepjes op de salon tafel en de frisdrank in de koelkast. De woning was heel netjes en al het nodige gerief was er aanwezig. Er zijn ook voldoende brochures over het dorp en de ruime omgeving zodat je zelf niet op zoek hoeft te gaan. De woning ligt op een rustige centrale plaats in het dorp waar niet veel verkeer voorbij komt. De indeling van de woning is wel even wennen omdat het leefgedeelte boven is en de slaapkamers op het gelijkvloers zijn.




Fons Van Doninck uit Geel (17-10-2014)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

gezellig en netjes ingericht, alles is er aanwezig en de twee badkamers is wel een luxe, bij aankomst staat er drank (gratis) in de koelkast, tijdens ons verblijf was er de jaarlijkse kermis en bijbehorende rommelmarkt. in het dorpje zelf is er niet zo veel te beleven maar wij komen voor de rust en de stilte, je kan er prachtige wandelingen maken en als natuurliefhebber kom je hier zeker aan je trekken (vooral dit weekend veel roofvogels), voor ons was dit een topweekend, we gaan zeker terug




Van Dingenen - Talboom uit Heffen (15-09-2014)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Alles wat er nodig is, is in het huis aanwezig.Het was zeer proper en het rook heel fris bij onze aankomst.Pluspunt is Belgische en Nederlanse zenders op tv.We hebben een heel aangename vakantie gehad.




Van den Broeck - Moerman uit Emblem (01-08-2014)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

Het vakantiehuis was erg netjes en goed voorzien op kleine kinderen (poortje aan trap, kinderbedje, verzorgingskussen). De speeltuin ernaast was eveneens erg leuk. Het keukenmateriaal was best uitgebreid en koffie, thee, afwasproduct e.d. waren vrij te gebruiken.Toilet zowel beneden als boven was zeer comfortabel, zo ook de twee badkamers.Het balkon en het tuintje waren aangenaam en barbeque zeker een meerwaarde! We hebben erg genoten van ons verblijf in Lissendorf en het is zeker voor herhaling vatbaar!




fam peeters/stoops uit (30-07-2014)

Woning: 8 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 8

fantastische, heerlijk vakantie! even zalig uitrusten in de prachtige natuur! er was dan mss niet veel te zien in het dorpje maar plezier maak je zelf!!! genieten op het terrasje met zicht op het speeltuintje, een wandeling maken door het dorpje en maar 1 auto tegenkomen, ff binnenpiepen in het kerkje tijdens een misdienst, met de kindjes naar het vogel en wolvenpark,.... ook positief was dat je tv vlaanderen kon nemen, er waren spelletjes,... alleen jammer van de "vochtige" geur beneden. voor de rest tof huisje!




Bert en Sientje Nieuwenhuis uit IJsselmuiden (25-05-2014)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Wat is afgesproken wordt bij binnenkomst reeds helemaal waarheid. Langs de woning stroomt een knus beekje, wat romantisch aandoet. Rondom de woning is er genoeg ruimte ook voor kinderen. Voor afval zijn zelfs 2 containers beschikbaar. De omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen met of zonder hond. Onze hond had het direct naar de zin, evenals wijzelf. Deze woning is een aanrader voor mensen die rust zoeken en de directe mooie omgeving willen verkennen. Aan de gastvrijheid van de eigenaars ligt het niet, zij doen alles om het de gasten naar de zin te maken in de gezellig ingerichte woning. Vanuit Nederland is de afstand geen enkel probleem.




Eva & Kevin uit Gent (04-01-2014)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 8

Proper, praktisch, comfortabel en ruim vakantiehuisje van alles voorzien (behalve internet). Met omheinde tuin. Hele mooie wandelmogelijkheden in de omgeving. Echt een aanrader voor een vakantie met hond(en)!




Devos-Theys uit Tielt (03-01-2014)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

Zeer mooie en verzorgde woning in een rustige buurt. Ideaal voor de kinderen is het speelplein naast de woning. Zeer mooie streek waaruit hele mooie wandelroutes vertrekken! Wandelkaarten zijn aanwezig in de woning....een pluspunt!




Sterckx - Jacobs uit Geel (24-12-2013)

Woning: 8 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Erg leuke vakantiewoning met alles er op en er aan in een leuke omgeving, wat wil een mens nog meer. Wij komen vast nog eens terug




Anton Klever uit Bergambacht (29-10-2013)

Woning: 7 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 7 | Prijs/kwaliteit: 7

Fijne woning op een rustige plek. De lekkernijen op tafel waren een verrassing! Prachtige natuur en mooie routes om te mountainbiken. Geschikt om elk seizoen van het jaar naar toe te gaan.




Yvonne en Jos uit Geel (12-10-2013)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

wij hebben zeer mooie herfstdagen gehad, veel kunnen wandelen en genieten van de mooie natuur. dit is een aanrader, ook voor fiets liefhebbers. voor ons is het voor herhaling vatbaar.




Marc Vangossum uit Lint (18-09-2013)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Ideale ligging voor wandelaars en fietsers. Lissendorf is ook een goed uitgangspunt voor een bezoekje naar de omliggende stadjes,zoals Gerolstein, Daun , Monschau , enz. Het huisje is prima gelegen , in het centrum van een klein rustig dorpje , ver weg van de drukte.




Geert en Cindy uit Assenede (26-08-2013)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

Beste Marc en Nicole, we vonden het heel aangenaam en rustgevend in jullie woning, alles was aanwezig om het gezellig te maken. De omgeving was mooi en vele mooie routes om te fietsen, bedankt voor de goede ontvangst , jullie zijn heel begripvol en hopelijk tot nog eens Vele groeten




VAN NIEUWENHOVE SCHMITS uit AFFLIGEM (23-08-2013)

Woning: 9 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

HEEL RUSTIG EN AANGENAAM VERBLIJF! Er waren wel 2 minpuntjes : Téveel vliegen wegens het beekje naast het huis. : Om te bedienen voor ontbijt of barbecue buiten, moest men door de kleine slaapkamer, voor ons niet zo een probleem, maar misschien voor andere mensen wel.(alternatief:via een omweggetje/voordeur was dat ook mogelijk. EEN GROOT PLUSPUNT / WIJ WAREN MET 2 KOPPELS EN KIND VAN 3 jaar. Ieder had zijn eigen sanitair en er was voor ons EMMA een speeltuin direkt naast het comfortabel huis...DE MAX....en héél rustig.EEN AANRADER!!!BEDANKT FAM. MAES




Filip Janssens uit Deurne (20-08-2013)

Woning: 8 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 7 | Prijs/kwaliteit: 9

- tof huisje - zeer kindvriendelijk (poortje, speelgoed, speeltuintje om de hoek...) - heel fijne ontvangst (goede info op voorhand - frisdrank en snoepjes bij aankomst) - huisje is goed onderhouden en is toch redelijk fris bij warmte - klein, maar fijn tuintje - rustige straat, mooie omgeving en toch alles in de buurt (zeer goede bakker!!) - enige minpuntje: jammer dat keuken en leefruimte op eerste verdieping zitten, waardoor je met kinderen minder snel buiten gaat eten




Fam Van Assche uit Buggenhout (12-07-2013)

Woning: 7 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 7

Alg beoordeling goed.Prachtige wandelingen Zeer goede afspraken en organisatie van de eigenaars (oa sleutel) 1 minpunt is de ondermaatse kwaliteit van de toiletten Bedankt Marc en Nicole




José en Dirk uit Eppegem(10/06/2013 uit (26-06-2013)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Beste Nicole en Marc bedankt voor de dranken die we bij aankomst aan troffen in de ijskast alsook bedankt voor de lekkere snoepjes. Het huis was tip top in orde.Tevens een heel mooie omgeving. Wij reserveren zeer graag terug 2 weken voor volgend jaar. Groetjes, José




fam verbeke 27/05/2013 uit torhout (09-06-2013)

Woning: 10 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 10

geachte familie MAES, bij onze aankomst was uw vakantiewoning kraaknet , alles tot in de puntjes verzorgd, we hebben genoten van onze midweek .we hebben mooie uitstappen gemaakt naar BAD MUNSTEREIFEL DAUN BERNKASTEL TRABEN TRARBACH en de waterval in NOHN . bedankt voor het mooie verblijf ,het is een aanrader.




Fam Hendrickx uit Ranst (24-05-2013)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Beste Het was onze eerste keer om eens een uitstapje te doen met onze mechelaar. daar het moeilijk is een gepaste plaats en onderkomen te vinden met honden was deze locatie perfect. Het vakantiehuis was in perfecte staat en was ongelooflijk netjes en in orde een aanrader voor iedereen. er was zelfs een verwelkomingssnoepje en koffie, thee, water en frisdrank was ter beschikking gesteld waarvoor dank. Zeker voor herhaling vatbaar!!!! groetjes Fam. Hendrickx




John, Linda, Nore en Lotte uit Tessenderlo (14-04-2013)

Woning: 10 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 9

Bedankt Nicole en Marc, Voor ons was het een hele fijne vakantie, huis tiptop in orde, voor de kinderen voldoende speelruimte en zeker ook het speeltuintje naast het huis was een meerwaarde. Een echte aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. groetjes van John, Linda en de kleinkinderen




Familie Verbeyst uit Asse (04-01-2013)

Woning: 9 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

We hebben oprecht genoten van het verblijf in Lissendorf. Het huisje was prima, niets op aan te merken ! De omgeving is schitterend om te wandelen, en daarvoor waren we eigenlijk gekomen. Op een paar minuutjes ben je buiten het dorp en dan kan je km's wandelen zonder ook maar iets tegen te komen. Tot slot : heerlijk dat er bubbels klaar stonden, maar dat zal vermoedelijk te maken gehad hebben met de overgang van "Oud naar Nieuw". Van harte bedankt !!!




Frans en Mieke Marivoet-Belmans uit Wilsonstraat ,44 -2860 Sint-Katelijne-Waver (21-10-2012)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 9

We kunnen alleen maar zeggen dat het zalig was,alles is aanwezig in het huisje de rest moet je zelf doen, Lissendorf is een fijn rustig dorpje maar je hebt zoveel mogelijkheden op korte afstand mooie natuur mooie wandelingen,kortom om tot rust te komen en te genieten zeker een opsteker,wij komen zeker terug,een aanrader voor iedereen die houd van de natuur en rust,Frans en Mieke




Dec. M. uit regio Kortrijk (30-09-2012)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

Het huisje is heel rustig gelegen naast een kabbelend beekje! We voelden ons daardoor in de bergen! We hadden een hondje mee en ook daarvoor is het huisje goed geschikt. We hadden prachtig weer en konden de gehele tijd zowat buiten leven. Ondanks het kleine dorpje kan je er alles verkrijgen. De regio is ook een meevaller. Kortom, wie een mooi en gezellig huisje zoekt in een mooie rustige omgeving : een aanrader!




Van Eynde Wim - Mertens Helga uit Tessenderlo (29-08-2012)

Woning: 8 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 10

We hadden het geluk om in onze verlofweek het meest fantastische zomerweer van 2012 te hebben. Hierdoor hebben we met de kinderen en de honden elke dag leuke wandelingen in de streek kunnen maken en veel kunnen zwemmen (zoals in de maaren van Daun!). In het huisje kom je werkelijk niets tekort, alles is aanwezig. Vooral het terrasje buiten was aangenaam, we hebben zelfs nooit binnen gezeten. TV is voor ons overbodig, want we hebben steeds leuke spelletjes gespeeld. Het enige spijtige is dat een week maar zeven dagen telt. Bedankt en tot de volgende keer!




Diane - Wilfried uit Balen (16-08-2012)

Woning: 10 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Wij werden prachting ontvangen door de eigenaars en kregen een fijne rondleiding. Alles is er aanwezig, werkelijk alles. (wij hadden dus te veel bij) De woning is prachtig, vooral het poortje boven, zodat onze hondjes niet van de trap konden vallen. Wij en onze gasten hebben er prima geslapen in de ruime bedden. 2 X BBQ met het lekkere vlees uit de streek. Mooie regio om fijne wandelingen te maken, een genot voor baasjes en hondjes. Ook de tuin was prima onderhouden en volledig afgebakend zodat de hondjes vrij konden rond lopen. Leuke fietstocht gemaakt. Het was gewoon AF.




Engelen Stoop uit Beveren-Waas (07-08-2012)

Woning: 9 | Omgeving: 5 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

De woning is tip top in orde,omgeving heel rustig,heel goede bedden,de dranken in ijskast is iets wat je heel weinig vind alsook de koffie suiker,snoep enz.Het enige spijtig vond ik in de veranda de geur die niet aangenaam is.Alleen spijtig dat de sateliet geen vlaamse en nederlandse posten toelaat.Want s'avonds is er dus echt wel niks te doen in het dorp,wat wel spijtig is maar voor de rest is er niks op aan te merken. Het hekje bovenaan de trap wat nl voor kinderen is heeft uitstekend dienst gedaan voor de hond,moest ik niet bang zijn want hij doet geen trappen,over de tuin,het enig spijtige als je een hond hebt,en er zijn andere mensen bij,en die moet s'nachts eens buiten moet je langs voor gaan,want je kan moeilijk door de slaapkamer passeren als er mensen liggen :-))Grtjs Nancy

Reactie van de eigenaar: Bedankt voor jullie berichtje. Vanaf september zal er TV-Vlaanderen beschikbaar zijn in het huisje, dwz alle vlaamse posten kunnen dan bekeken worden.


Rudy en Daisy uit Turnhout (06-08-2012)

Woning: 10 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

De streek is prachtig en uiterst rustgevend! Enkel 5 minuten (steil) naar boven wandelen en je zit tussen de natuur. Ideaal om met de hond(en) te wandelen. Ook is de 'Feuerplatze' met uitzicht op het gehele dorp echt de moeite om naartoe te gaan en er een lekker stukske vlees te grillen. Om te winkelen naar Junkerath en om te gaan eten naar Hillsheim (beide 5min met de wagen). Enig klein minpuntje is de tuin. Deze bevindt zich vooraan het huis waardoor er geen echte privacy is. Dit is echter normaal aangezien alle huizen in dit gebied zo zijn. En trouwens wie heeft er een tuin nodig met zo een natuur rondom en met een speeltuin naast het huis! Ook zijn de eigenaars zeer vriendelijke en begripvolle mensen. Echt topper om naartoe te trekken. Wij gaan volgend jaar ZEKER terug:-)




De Muer J - Eecloo L uit Torhout (04-08-2012)

Woning: 10 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Een aanrader, het is er wel rustig. Zeer goed ontvangen door de eigenaars die er aanwezig waren die dag Alles was tip top in orde en goed onderhouden, er waren ook twee goede badkamers, is altijd gemakkelijk en in de keuken is al het nodige aanwezig ook gekoelde drank bij aankomst, de woonkamer is super, we houden dit adres zeker op ons lijstje, want: prijs kwaliteit, dikke aanrader




Jelle b uit Dudzele (23-07-2012)

Woning: 10 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Een aanrader. We zijn aangekomen, en super goed ontvangen door de eigenaars. Alles werd goed uitgelegd, zelfs frisdrank stond al koud voor ons. Heel mooi huisje die zeer goed onderhouden is, met twee mooie badkamers. Alles is er ook aanwezig zowel in keuken als woonkamer, aan alles was gedacht. Wij gaan zeker nog terug, uitsekende prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt voor ons leuke verblijf.




Francken-Schellekens uit Wuustwezel (11-07-2012)

Woning: 7 | Omgeving: 8 | Kindvriendelijkheid: 7 | Prijs/kwaliteit: 7

Wij hadden last van onze rug in het twee-persoonsbed , en vonden de slaapkamer ook heel kil en vochtig. Wij kregen de tv met de satelietverbinding niet aan de praat . Omdat de afstandbediening van de dvd niet aanwezig was konden wij ook geen film zien die nederlands ondertiteld was.




Rik van Rijzingen uit Moergestel (22-05-2012)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Ik kan niets anders zeggen dan dat deze woning, de omgeving en de gastvriendelijkheid van de eigenaars een lot uit de loterij is. We hebben geweldig genoten van het lange weekend en er is werkelijk NIETS aan te merken op de woning! Goede bedden, gezellige en ruime zitkamer, fijne en praktische keuken en 2 perfecte badkamers. Het was voor ons de eerste keer dat we in de Eifel waren en via deze site een woning geboekt hebben, maar wij weten al welke wij bij een volgende keer het eerste gaan controleren op beschikbaarheid! ;-)




TSyen uit Herentals (04-03-2012)

Woning: 8 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 9

Grote kamers. Enkel de keuken is wat onhandig. Badkamers tiptop. Gelegen in een zeer rustig stadje. Veel mogelijkheden om uitstappen te doen




Luyten-Danneels uit Oostende (26-08-2011)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 8 | Prijs/kwaliteit: 10

We hebben een heel aangename tijd gehad! Prachtige uitstappen gedaan, de mooie omgeving verkend, en na een warme dag thuiskomen in een koel vakantiehuisje, heerlijk douchen en nagenieten op het terras.. Wat wil een mens nog meer?!




joel&hilde uit oostende (21-08-2011)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

ons verblijf was zalig..rustig gelegen.leuk kindvriendelijk huisje..en voor die prijs vind je er niet veel...voor herhaling vatbaar




Marien uit Retie (17-08-2011)

Woning: 9 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 9






Kim en Stefan uit Geel (08-08-2011)

Woning: 10 | Omgeving: 10 | Kindvriendelijkheid: 10 | Prijs/kwaliteit: 10

Het was een superleuke vakantie. Er is veel mogelijkheid tot fietsen en wandelen. De watermolen in Birgel is een aanrader om eens iets te gaan eten of drinken. Het huisje is heel ruim en mooi ingericht. Het was heel leuk!!




Fam. Sterckx uit Geel (31-07-2011)

Woning: 10 | Omgeving: 9 | Kindvriendelijkheid: 9 | Prijs/kwaliteit: 10

Nicolleke en Marc waren nog aanwezig toen we arriveerden, en we werden zeer hartelijk ontvangen! BEDANKT daarvoor! Het huis was kraaknet, alle benodigdheden (en nog veel meer) aanwezig, ruime en zeer verzorgde slaapkamers, 2 keurige badkamers, nette keuken en living! Mooi tuintje met terras. Welkomstdrank stond koel, HEERLIJK. De omgeving is PRACHTIG voor wandelaars en fietsers (weliswaar ± ervaren: wegens bergop en -af), ook heel rustig voor mensen met kinderen. Er is bovendien een speeltuintje vlak naast de deur. Verder is er een LEKKER restaurant vlak in de buurt (ook bakker, beenhouwer, apotheek enz... echt alles) en toch is het dorpje de rust zelve. Kortom, zalig voor wie, ver van alle drukte, wil herbronnen. EEN ECHTE AANRADER!